Kunderna berättar

Under flera år har jag mått fruktansvärt dåligt och ingen förstod vad som hände. Från att ha varit en aktiv man i sina bästa år blev jag i stort sett sängbunden. Efter alla möjliga utredningar och undersökningar fick jag en diagnos men vårdgivarna kunde inte förklara varför jag mådde så illa och någon behandling fanns det inte. Efter att ha tagit saken i egna händer kom jag i kontakt med kraniosakral terapi. Denna metod, tillsammans med kost, andningsövningar och meditation, har hjälpt mig oerhört mycket. Efter några behandlingar av Ekaterina med några veckors mellanrum upplevde jag styrka och energi i kroppen som jag inte känt på längre. Jag är idag långt ifrån återställd till min förra funktionsnivå men numera klarar jag av vissa saker i vardagen som jag för något år sedan bara kunde drömma om. Kraniosakral terapi har inte bara hjälpt mig att må bättre fysiskt och mentalt, jag har även fått bättre insikt i hur den mänskliga energin fungerar och hur allt i världen samspelar med varandra.

Martin Andersson
Jag var med om en allvarlig motocross olycka där jag ådrog mig 9st revbensfrakturer,sprucken mjälte,avslagna rygg utskott, punkterade lungsäckar,bäcken fraktur och fraktur i svanskotan.
Jag kände redan efter första behandlingen hur min andning blev mycket mindre ansträngd och gick lättare med djupa andetag trots frakturerna. Senare behandlingar har varit mycket om att räta ut kroppen, som har gett mycket goda resultat!
Behandlingen är helt smärtfri, vilket varit nyckeln till att jag kunnat gå på behandling då jag dem första gångerna fortfarande var väldigt väldigt öm i kroppen!
Jimmy Sollander
Kraniosakral-behandlingen är en mild och mjuk behandling som är väldigt skön och avslappnande, och väl värd att göra även om det så bara är för att välmåendes skull!

För min del så har jag under senaste åren brottats med daglig värk pga gamla skador i nacke, rygg och höfter. Mina ben och fötter var så svullna att jag vissa dagar knappt klarade att gå mer än korta sträckor. Jag har gått hos naprapater och massörer för att försöka hitta lindring med begränsat resultat.
Den behandling Ekaterina har gett, har däremot gett lindring och gör att jag blir bättre och bättre för varje dag och för det kommer jag att vara evigt tacksam!

Chatrin
Kraniosakral
Ekaterina är en mycket kunnig och intuitiv terapeut och blivande osteopat som jag vet hjälpt flera personer som inte blivit hjälpta någon annanstans. Jag hade av och till under mer än 10 år smärta och värk i min högra hand. Jag trodde det var något jag skulle få leva med resten av mitt liv, men efter några KS-behandlingar var jag besvärsfri! Sedan dess har hon också hjälpt mig med min nacke som smärtade och var stel. Tror inte att den konventionella sjukvården har alla svar! Tyvärr är oftast deras lösning antiinflammatoriska mediciner och meningslösa övningar hos en sjukgymnast. Gör du som jag och utnyttjar arbetsgivarens bidrag för friskvård kan du också prova på behandlingen utan att det kostar dig något! Vad har du att förlora?

Lycka till!

Göran, Umeå
Champissage
Väldigt avslappnande och skönt, man känner sig klarare i huvudet efteråt. Jag brukar somna till, trots att massagen stundtals är ganska hårdhänt! Fungerar också bra mot spänningar/smärta i nacken.
Kent Pettersson

På kursen i Champissage med Ekaterina Eliasson i våras upplevde jag en intensiv känsla av harmoni både i kropp, själ och huvud. Den Indiska livsfilosofin och tankesättet presenterad i behandlingen ger ökad blodcirkulation inte bara i kroppen, axlarna, nacken och i hårbotten, utan skapar även bättre flöde i tanken, och en skön avslappning på kort tid.

Ny behövlig teori och gemensamma praktiska övningar ger fin gemenskap. Champissage är lätt att använda t.ex i stället för kaffe i fikapausen (på jobbet) för att känna sig piggare och klarare i huvudet.

Tacksam elev Anita Lindberg, Umeå

Anita Lindberg

Under Stockholm Marathon 2018 havererade min rygg totalt. I och för sig inte så förvånande, då det var efter många års krångel och behandlingar. Jag fick helt enkelt sluta med löpningen den sommaren, vilket inte kändes särskilt välkommet, då löpningen var en hobby som gett mig och mina löparvänner många roliga soliga resor och minnen. Så vad gör man då? Ja, i mitt fall var det att prova en behandlingsform jag aldrig provat förut, nämligen osteopati. Efter några behandlingar (som kändes en smula förbryllande får jag väl erkänna så här i efterhand) började jag känna en bättring både vad gällde rörlighet och smärta, vilket i sin tur fick mig att börja hoppas på att kunna börja springa igen. Nu har tiden gått, och med den ett antal behandlingar där Ekaterinas förbryllande händer vandrat vidare över min rygg och nacke, och i april kunde jag till min stora glädje springa Berlin halvmarathon utan problem. Tiden var inget att skryta med, så det blev inget guld, men glädjen över att kunna göra det jag tycker om tillsammans med mina vänner, är guld värt för mig. Är nu med tillförsikt anmäld till Medoc Marathon 2019.
Tack, Ekaterina!!!

Jan Alfredsson