Om mig

Det hela började år 1999 när jag som frisör tog över salong Harmoni på Vasagatan 7 i Umeå. Önskan att kunna hjälpa andra att må bra inte bara på utsidan men även inuti ledde mig först till utbildning inom indisk huvudmassage som även kallas Champissage och är ett registrerat varumärke i London, England. Efter att ha arbetat med det ett par år, fick jag erbjudande från London Center of Indian Champissage International att genomgå lärarutbildning och på så sätt började jag undervisa indisk huvudmassage i Sverige. Äntligen hade jag verktyg i mina händer för att arbeta med stress och stressrelaterade symptom, samt med spänningsvärk i övre delen av kroppen och kunde lära andra att göra det också.

Det fanns dock fortfarande många som hade andra bekymmer med kroppen så jag började studera kraniosakral terapi i Göteborg och blev diplomerad kraniosakral terapeut. Sedan kom insikten om att ju mer jag lär mig desto tydligare känner jag att jag kan för lite, så jag fortsatte studier och nu är det mitt fjärde år på osteopat utbildning vid SCOM (Stockholm College of Osteopathic Medicine) i Stockholm. Totalt är utbildningen på 4½ år.

Man blir aldrig fullärd och man lär sig så länge man lever. Jag känner att jag är här för att assistera andra till bättre hälsa i alla dess aspekter.